vineri, 29 aprilie 2011 | By: Dama fara camelii

Dupa logica mea

Am fost anuntati ca de la 1 aprilie 2011 ( de ziua pacalelii) vom iesi din criza. Dupa logica mea, trebuia sa urmeze si anuntul ca de la 1 Mai 2011 niciun bugetar roman nu va mai avea salariul diminuat. 
Nu s-a intamplat acest lucru, asa ca mi-am pus problema: fie nu-mi mai functioneaza logica, fie "cei de sus" nu mai stiu nici sa ne minta frumos. 
sâmbătă, 23 aprilie 2011 | By: Dama fara camelii

In saptamana patimilor ...

In saptamana patimilor, oamenii se abtin sa pacatuiasca cu vorba, cu fapta, poate chiar si cu gandul, incercand sa fie mai buni, mai toleranti, poate chiar mai intelepti ... Din pacate, nu la fel de precauti sunt si in restul saptamanilor.
marți, 19 aprilie 2011 | By: Dama fara camelii

Despre "inaltimi"

Acum inteleg de ce unii dintre semenii nostri stau adusi de spate sau chiar in genunchi. Ca sa dea impresia ca sunt la inaltimea unui PM si ca merita atentia lui si a acolitilor sai.
luni, 18 aprilie 2011 | By: Dama fara camelii

Aceeasi dama fara camelii

Poate multi dintre cei care virtual ma cunosc se intreaba de ce am simtit nevoia sa mai deschid o noua pagina. Aparent asa ar fi, mai ales ca si din denumirea blogului sugerez ca este vorba de aceeasi dama fara camelii, dar ... cu alta palarie, in care voi indesa multe din gandurile mele.
Si, nu-i asa, decat sa ai ganduri ascunse, mai bine sa ai ganduri la suprafata.

Ce bine era ...

"Au innebunit salcamii" fredoneaza unii, au innebunit anumiti romani - afirma altii. Unii dintre ei au innebunit cum isi trateaza semenii, altii au innebunit de grija zilei de maine.  
  
Ce bine era sa fi fost vorba numai de salcami ...

Tudor Gheorghe - Au innebunit salcamii